Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /www/doc/www.begoodfood.nl/www/backoffice/includes/common.php on line 26
BeGood Food – vleesvervangers 100% vegetarisch diepvries vleesvervangende producten op maat

Voor de beste vleesvervangende producten

Visie

Met de BeGood Food-producten draagt u eenvoudig een steentje bij aan een betere wereld. Een wereld met gezonde voeding, een eerlijkere voedselverdeling en een verantwoorde productiewijze. In onze visie betekent dat niet dat we allemaal strikt vegetarisch en biologisch eten. Wij geven met onze producten een aanzet tot bewust consumeren. Onze BeGood Food-producten zijn ontwikkeld op basis van toereikendheid in plaats van overdaad.

Gezonde en lekkere plantaardige voedingsmiddelen wapenen lichaam en geest tegen ons jachtige leven. Vezelrijke voeding, voldoende bouwstoffen en vitamines en de juiste vetten zijn daarin cruciaal. In ons assortiment vindt u verantwoorde en lekkere voeding, waarin de zorg voor onze aarde is meegewogen. De eenvoudige bereidingswijze en de lange houdbaarheid passen in ons moderne leefpatroon.

De productiewijze van plantaardige voeding is veelal natuurlijk, ruimtelijk en onder de warme zon. Plantaardige voedingsmiddelen hebben daarnaast een hoog voedingsrendement. De omzetting van plantaardige voedingsstoffen in vlees is inefficiënt en duur waardoor het veelal uitsluitend in onze westerse wereld te betalen is. Hiervoor eisen we echter wel primaire voedingsbronnen uit ontwikkelingslanden op. Moderne veehouderij gaat vaak gepaard met dieronvriendelijke huisvesting die weer stress en dierziektes tot gevolg hebben. Overproductie van meststoffen en restproducten verstoort het milieuevenwicht.

De uitgebalanceerde BeGood Food-producten zijn prima geschikt voor gewichtsbeheersend dieet. Plantaardige voeding is van nature rijk aan vezelstoffen en bevat goede (plantaardige) vetten. Een aantal van onze producten bevat daarnaast extra, toegevoegde vitamines.

Diepvriezen blijkt een van de beste manieren om de kwaliteit voor langere tijd te behouden. Hierdoor zijn conserveermiddelen (gezondheid) en dure verpakkingen (milieu) niet nodig en hoeft u ook niet elke dag naar de supermarkt voor verse producten (milieu en tijd). Bovendien leveren wij uw producten bij u aan.

Bij BeGood Food vindt u dus de beste vleesvervangende producten, altijd plantaardig, altijd versbereid, altijd lekker!

   
BeGood Food bv
Beerseweg 2
5688 HD Oirschot
Tel 06-53 22 33 57
E-mail info@begoodfood.nl